Wij scoren een: 9.5 /10
15 Beoordelingen

ALAN RED

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Alan Red

Alan Red ondergoed is volledig gestyled en ontworpen in de vestigingen van een bedrijf dat sinds 1940 actief is in Italië op het gebied van kwaliteitsbreigoed. Ze hebben de totale kennis van T-shirts en ondergoed, tops en bottoms.

Herkomst Alan Red

Het merk Alan Red behoort tot het historische bedrijf Magir Srl. Magir Srl is een toonaangevend bedrijf in Italië en produceert al meer dan 80 jaar breiwerk. Magir Srl werd opgericht in 1940 in de Italiaanse stad Varese. Het bedrijf groeide gestaag en ging van de enige productieactiviteit naar de commercialisering van het merk in dames- en herenondergoed. Magir Srl is nog steeds eigendom van en wordt gerund door de familie Rossi, die nu is toegetreden tot de derde generatie. In een markt die steeds hectischer en verwarder wordt gaan ze tegen de stroom in. Ze tekenen elke collectie met familiehanden en produceren echte en authentieke Italiaanse designs. Het ondergoed wordt gemaakt van hoogwaardige vezels, natuurlijk en verfijnd en ze garanderen elk item met de geschiedenis van kwaliteit en degelijkheid die al meer dan 80 jaar voor hen spreekt.

Missie en visie

Alan Red wil het leven van de klanten verbeteren met een premium merkervaring. Ze creëren stijlvolle en iconische mode en innoveren met de nieuwste technologie, met respect voor het erfgoed. Ze doen hun best om een tijdloze stijl te creëren. Het ondergoed van Alan Red is onmisbaar in elke garderobe. Ze stimuleren design en innovatie in de zoektocht naar totale klanttevredenheid en worden een onmisbare keuze voor consumenten.

Alan Red bij Jenneboer

De t-shirts van Alan Red staan al jaren bekend om hun draagcomfort en hoge kwaliteit. Deze shirts kunnen dan ook niet missen in jouw kast. De shirts zijn vormvast en blijven zelfs bij de kraag, de v-nek of de ronde hals goed in vorm. We bieden shirts in verschillende kleuren, met lange mouwen, driekwart mouwen, korte mouwen en singlets. Wij hebben een geschikt shirt voor elk moment.