Wij scoren een: 9.5 /10
15 Beoordelingen

IL'DOLCE

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Il’Dolce Jeans

Il’Dolce, een van oorsprong Nederlands denim merk dat zich specialiseert in stijlvolle denim voor vrouwen. De goed uitgedachte ontwerpen met mooie details moeten zorgen voor kwalitatief comfort met de perfecte pasvorm voor iedere vrouw. De jeans van dit merk zijn dus een echte must-have in jouw kledingkast.

Met passie gemaakt

De ideale jeans voor iedere vrouw wordt natuurlijk niet zomaar gemaakt, dat gebeurt met vele passie voor het vak. Het bedrijf achter Il’Dolce blijft zich innoveren met de nieuwste ontwerpen en stijlen. Door gebruik te maken van de hoogwaardige kwaliteit materialen wordt er gewerkt aan een hoog draagcomfort. Daarom gaat er ook veel aandacht uit naar nieuwe ontwikkelingen op het gebied van materialen en materiaalverwerking. Naast design en kwaliteit staat pasvorm hoog in het vaandel bij Il’Dolce. Kortom elke jeans wordt met veel zorg ontworpen en ontwikkeld.

Il’Dolce jeans bij Jenneboer Mode

In het assortiment van Jenneboer Mode kunnen de jeans van Il’Dolce dus ook niet ontbreken. Met modellen van skinny tot flared en kleuren die variëren van zwart tot jeans en wit. Deze diversiteit in kleuren en modellen maakt het gemakkelijker, of misschien wel lastiger om jouw nieuwe favoriete jeans te vinden. Twee keer per jaar wordt de collectie bij Jenneboer Mode aangevuld met de nieuwste items. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je niet mee gaat met de laatste trends. Wil je toch liever eerst de jeans passen voordat je ze aankoopt? Dat is ook geen probleem, kom gerust eens langs in onze winkel in Hengelo.