Wij scoren een: 9.5 /10
15 Beoordelingen

JOULES

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Joules

Het verhaal van Joules begint in 1989 toen Tom Joule een kledinglijn begon te verkopen in Leicestershire, Engeland. Tom kende zijn klanten heel goed en kon zien dat de kleding die ze droegen heel praktisch was. Er wat een enorm verschil tussen functionele, duurzame kleding en de heldere en kleurrijke stijl die in steden te zien waren. Er was geen kleding met een balans tussen praktisch en kleurrijk. Tom en zijn kleine team hadden constant nieuwe ideeën en inspiratie. Ze begonnen traditionele Britse kleding opnieuw uit te vinden door klassieke stukken een twist te geven. Veel van de kledingstukken van Joules hadden een verassingselement: een doelbewust niet passende knoop, een contrasterende kleur onder een kraag of zelf een bedrukte voering.

Op zoek naar verkooppunten

De aanvragen begonnen te groeien en Tom plaatste een enorme order. Door de uitbraak van mond-en-klauwzeer werden alle landelijke evenementen, waar Tom zijn kleding verkocht, afgelast. Met zijn team pakte hij de auto’s vol en reed door Groot-Brittannië om kledingwinkels over te halen zijn kleding te kopen en weer te verkopen. Deze zakelijke onderneming was succesvoller dan Tom en zijn team ooit hadden kunnen wensen. Een nieuw groothandelsklantenbestand bleef hongerig naar meer.

De eerste winkel

Twee jaar later opende de eerste Joules winkel in Market Harborough. Het duurde niet lang voordat er een website werd gelanceerd. Joules groeide en zo ook het team. Het duurde niet lang voordat Joules een internationaal publiek trok. Naarmate Joules groeide, groeiden ook zijn collecties. Kinder- en babycollecties werden gevolgd door accessoires en huishoudartikelen. Kleur en print fleurden alles op, van shirts en briefpapier tot babykleding en beddengoed.

“Het enige wat we bij Joules ooit hebben gedaan, is trouw blijven aan onze waarden. Plezier en kwaliteit leveren voor gezinnen die samen van hun tijd genieten.” – Tom Joule

Bij Jenneboer bieden we deze kleurrijke collectie aan. De collectie bevat shirtjes, jurken, rokken, truien, hemdjes en jassen.