Wij scoren een: 9.5 /10
15 Beoordelingen

CREENSTONE JASSEN

Creenstone is specialist op het gebied van hoogwaardige jassen voor de moderne en zelfstandige vrouw. Het merk is afkomstig van de Nederlandse bodem en beschikt over een zeer toonaangevende collectie. De Creenstone jassen hebben een vrouwelijke en modieuze uitstraling waar iedere vrouw zich prettig en zelfverzekerd in zal voelen. Daarnaast worden de jassen van Creenstone gekenmerkt door hun perfecte pasvorm, speelse belijningen en luxueuze details met een prachtige afwerking. De begrippen comfortabel en functioneel worden op deze manier uitstekend met elkaar gecombineerd.

Een jas voor elk seizoen

Creenstone komt elk seizoen met een nieuwe collectie jassen van een prachtige kwaliteit. Naast dat deze jassen praktisch zijn, zijn ze ook duurzaam en trendy. Met een breed aanbod in soorten jassen weet het merk Creenstone jou ieder seizoen weer te verrassen met een mooie collectie jassen, waarvan jij gegarandeerd één jas ziet waarin jij graag wilt shinen!

Creenstone jassen online bestellen

Creenstone jassen uit de Creenstone Webshop kunt u terugvinden op de site van jeroenbeekman.nl. De Creenstone jassen zijn geschikt voor verschillende jaargetijden. Dus zowel voor uw winterjas of uw zomerjas kunt u terecht bij de Creenstone. De prachtige collectie Creenstone jassen wordt elk seizoen aangevuld met de nieuwste modellen.

Creenstone jassen
Creenstone jassen online
Creenstone jassen dameskleding