Wij scoren een: 9.5 /10
15 Beoordelingen

KING LOUIE DAMESKLEDING

King Louie Dameskleding is in 1981 is opgericht in het centrum van Amsterdam. Het is een merk voor vrouwen met een eigen stijl, die passie hebben voor het creëren van authentieke en klassieke looks. De uitgebreide collectie van King Louie zorgt ervoor dat eenieder kan slagen ongeacht wel lichaamstype.

king louie dameskleding
TIJDLOOS EN VROLIJK

Kleding van King Louie is op vintage geïnspireerd: eigentijdse vertalingen van traditionele stijlen en kwaliteiten. De tijdloze en vrolijke collectie zorgt ervoor dat je de kleding altijd kunt dragen. Voor een spontane verjaardag of een zakelijk uitje, King Louie zorgt ervoor dat jij van de partij kunt zijn.

POPULAIRE JURKEN EN ROKKEN

Met name de King Louie jurken en rokken zijn zeer populair. De vrolijke kleuren en prints zorgen ervoor dat jij je goed voelt bij het dragen van deze kleding. Bekijk de uitgebreide collectie bij Jenneboer Mode en wie weet loop jij straks te stralen in één van deze jurken!

KING LOUIE MVO

King Louie hecht veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en dat verwachten ze dan ook van hun fabrikanten. Ze voelen zich verantwoordelijk voor de mensen die de kleding maken en willen hiermee bijdragen aan een betere wereld. In 2015 sloot King Louie zich dan ook aan bij het Fair Wear Foundation. Een organisatie die zich inzet voor het verbeteren van de arbeidsomstandigheden in de kledingindustrie.

WAAROM BIJ JENNEBOER MODE?

Jenneboer Mode is al jarenlang specialist in vrouwenmode en doen hun uiterste best om van u een tevreden klant te maken. Jenneboer Mode laat u eenvoudig uw King Louie Dameskleding zonder problemen bestellen. Verzendkosten worden door ons betaald, zo krijgt u hoe dan ook de beste prijs voor de beste kwaliteit! Bent u benieuwd wat wij nog meer in ons assortiment hebben? Neem dan gerust een kijkje op onze website.