Wij scoren een: 9.5 /10
15 Beoordelingen

MAVI KLEDING

Bent u op zoek naar Mavi kleding voor dames? Dan zit u goed bij Jenneboer mode. Het kledingmerk Mavi is afkomstig uit Turkije. Mavi heeft zich vooral gespecialiseerd in het produceren van Mavi jeans, maar ook zijn er onder andere prachtige blazers te verkrijgen. In de kleding is zo nu en dan de Turkse stijl goed te herkennen: dit maakt de kleding exclusief. De Mavi kleding kan daarbij in elk seizoen en bij elke gelegenheid gedragen worden.

MAVI JEANS
Zoals eerder vermeld, staat Mavi vooral bekend om haar prachtige jeans. Bij Mavi wordt er geleefd in een wereld van eindeloze ontdekkingen, met verschillende tinten van indigo-blue, verschillende stoffen en oneindige wassingen. De Jeans Mavi hebben een perfecte pasvorm en zijn in verschillende modellen te verkrijgen. Het merk experimenteert veel om op deze manier regelmatig nieuwe modellen te introduceren. Creativiteit, kleur en smaak zijn daarbij bekende begrippen. De kwaliteit wordt gewaarborgd door de jeans volledig met de hand te maken.

MAVI JEANS ONLINE

Wilt u Mavi online bestellen? Dan zit u goed bij Jenneboer mode. Twee bekende type broeken bij de Mavi kleding zijn Serene en Sophie. Kies hieronder het gewenste model of bekijk de volledige collectie!