Wij scoren een: 9.5 /10
15 Beoordelingen

Para Mi Broeken

ParaMi streeft naar perfectie, daarvoor focussen zij zich exclusief op Para Mi broeken voor vrouwen. Dit zie je goed terug in pasvorm van de Para Mi jeans. In het designproces gaat alles om de ideale pasvorm van de broek, optimaal comfort en natuurlijk de hoge kwaliteit van de broek. Para Mi heeft een basiscollectie broeken, en elk seizoen wordt de basis collectie aangevuld met nieuwe ontwerpen, stoffen en verbluffende designs. Zo levert ParaMi de hoogste kwaliteit damesbroeken en gaan ze mee met de nieuwste modeontwikkelingen.

Para Mi broek
broek para mi
para mi broek
para mi jeans

Para Mi jeans kopen

Wil jij een mooie Para Mi jeans kopen? Dan ben je bij Jenneboer Mode aan het juiste adres! Onze Parami broeken hebben zeven verschillende dames jeans pasvormen. Zo is er voor iedere vrouw een perfect passende broek verkrijgbaar. Jeans die je eindeloos kunt combineren zodat je stralend de dag kan beginnen. Parami heeft de volgende zeven verschillende broekmaten, en aan die pasvormen zitten veschillende namen gekoppeld.

  • Skinny fit: Para Mi Celine, Amber, Helena, Sanne en Tessa
  • Slim fit: Para Mi Angela
  • Extra skinny fit: Para Mi Ivy, Meya, Rachel, Jacky, Elin, Nikita en Liv
  • Flared fit: Para Mi Jade
  • Chino fit: Para Mi Sarah, Milou, Anna
  • Classic fit: Para Mi Joelle
  • Extra high waist: Para Mi Luna

Naast het verschil in broekmaat, is er natuurlijk ook verschil in het design. Bij Para Mi gaan ze mee met de laatste modetrends en loop je er helemaal fashionable bij. Bij Para Mi vind je damesbroeken voor alle lengtematen, zowel kort als lang.

Para Mi webshop

Jenneboer is al jarenlang specialist in de vrouwenmode waarbij klanttevredenheid voorop staat. Bij ons kun je eenvoudig je Para-Mi broeken bestellen zonder verzendkosten. Dus bestel nu bij Jenneboer Mode jouw Para mi damesbroek. Ben je benieuwd naar andere merken in ons assortiment? Neem dan gerust een kijkje tussen de collectie.