Wij scoren een: 9.5 /10
15 Beoordelingen

SUSSKIND KLEDING

Arjan Glimmerveen heeft met Susskind kleding weer vol in de roos geschoten. De tricotcollectie, in zijn eigen kenmerkende handschrift, heeft in korte tijd een enorme groei doorgemaakt. Niet alleen in Nederland is Susskind een bekend een begrip: ook België, Scandinavie, Duitsland, Zwitserland en Ierland hebben de comfortabele blouses en tops ontdekt.

De sleutel tot het succes van Susskind mode is eenvoudig: precies datgene maken waar de consument behoefte aan heeft. Kleding waarin je er goed uitzietbetaalbaar is en ook nog eens heel lekker zit. Susskind dameskleding is van hoge kwaliteit en heeft een herkenbare eigen stijl. Ook het consistente kleurgebruik en de unieke details zijn kenmerken voor de Susskind kleding.

Susskind kleding online

Wilt u zich als vrouw ook zo mooi, vrouwelijk en comforabel voelen? Bestel dan Susskind online bij Jenneboer mode. U kunt bij ons terecht voor onder andere een tricotblouse met bijzondere popeline kraag. Ook het vest Susskind en de Susskind rokjes met grappige details zijn onmisbaar in onze collectie. Bekijk snel ons uitgebreide assortiment!

Susskind kleding voor dames