Wij scoren een: 9.5 /10
15 Beoordelingen

CREENSTONE

Toont alle 6 resultaten

Creenstone dames jas

Het merk Creenstone is afkomstig van Nederlandse bodem, deze dames jassen gemaakt van hoogwaardige kwaliteit zijn ontworpen voor de moderne en zelfstandige vrouw. De Creenstone dames jas wordt gekenmerkt door hun perfecte pasvorm, speelse belijningen en luxeuze details. De Creenstone damesjas weet de begrippen comfortabel en functioneel perfect met elkaar te combineren.

Met ruim 20 jaar ervaring op het gebied van het ontwerpen van jassen wist het bedrijf in te spelen op een gat in de markt, namelijk de combinatie van elegantie en kwaliteit bij een jas. Dit heeft geresulteerd in collecties die niet alleen duurzaam en praktisch zijn, maar ook nog eens mooi en elegant.

Creenstone dames jas kopen?

Creenstone heeft jassen voor elk seizoen. De Creenstone winterjassen houden u gegarandeerd tijdens de koude winterdagen. Terwijl de Creenstone zomerjassen heerlijk licht en luchtig zijn op de frisse zomerochtenden. Ziet u uwzelf al lopen in een Creenstone damesjas? Bekijk dan snel onze nieuwste collectie en bestel direct uw favoriete jas online!

Altijd op de hoogte blijven van de nieuwste collectie? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets, wij houden u op de hoogte van laatste acties, sales en nieuwste producten. Bekijkt u de producten liever eerst voordat u overgaat tot aankoop? Wij hebben ook een fysiek Creenstone verkooppunt in onze winkel in Hengelo.