Wij scoren een: 9.5 /10
15 Beoordelingen

PARA MI

Resultaat 1–21 van de 41 resultaten wordt getoond

Para Mi damesmode

Para Mi, een van oorsprong Nederlands label dat zich uitsluitend bezighoudt met het vervaardigen van damesbroeken. Bij het ontwerpen van deze broeken wordt gezocht naar de ideale pasvormen voor deze damesbroeken. Elke collectie bestaat uit verbluffende kleuren, stoffen en designs. Het merk gaat namelijk mee met de laatste modetrends en levert broeken van de hoogste kwaliteit.

Comfortabele damesbroeken

De Para mi damesbroeken zijn comfortabel, modisch en hebben een perfecte pasvorm. Met een collectie bestaande uit zeven verschillende modellen zit er altijd wel een model bij dat voldoet aan jouw smaak! Binnen deze modellen zijn verschillende pasvormen verkrijgbaar! En natuurlijk zijn deze broeken ook verkrijgbaar in verschillende patronen, kleuren en wassingen.

Twee maal per jaar komt brengt Para Mi een nieuwe collectie damesbroeken uit. In het voorjaar/zomer en ook in het najaar/winter. Elk jaar weer heeft Para Mi een vernieuwde collectie met verschillende modellen in materialen, kleuren en wassingen. De Para Mi dames mode omvat dus ruim voldoende opties als het om de keuze voor een nieuwe broek gaat.

Para Mi damesmode kopen?

Wil jij een mooie Para Mi jeans kopen? Dan ben je bij Jenneboer Mode aan het juiste adres! Onze Parami broeken hebben zeven verschillende dames jeans pasvormen. Zo is er voor iedere vrouw een perfect passende broek verkrijgbaar. Jeans die je eindeloos kunt combineren zodat je stralend de dag kan beginnen. Parami heeft de volgende zeven verschillende broekmaten, en aan die pasvormen zitten veschillende namen gekoppeld.

  • Skinny fit: Para Mi Celine, Amber, Helena, Sanne en Tessa
  • Slim fit: Para Mi Angela
  • Extra skinny fit: Para Mi Ivy, Meya, Rachel, Jacky, Elin, Nikita en Liv
  • Flared fit: Para Mi Jade
  • Chino fit: Para Mi Sarah, Milou, Anna
  • Classic fit: Para Mi Joelle
  • Extra high waist: Para Mi Luna

Naast het verschil in broekmaat, is er natuurlijk ook verschil in het design. Bij Para Mi gaan ze mee met de laatste modetrends en loop je er helemaal fashionable bij. Bij Para Mi vind je damesbroeken voor alle lengtematen, zowel kort als lang. De Para Mi broeken zijn er voor iedere vrouw. Para Mi damesmode is te bestellen in onze webshop. Wil je toch liever de broek eerst bekijken en passen voor je hem koopt? Dan ben je van harte welkom in onze winkel in Hengelo