Wij scoren een: 9.5 /10
15 Beoordelingen

Retour- en verzendinformatie

ALGEMEEN

De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op alle contracten, leveringen en overige diensten. We wijzen hierbij uitdrukkelijk alle andersluidende voorwaarden van de andere partij af. Alle overige afspraken moeten door ons schriftelijk worden bevestigd.

RECHT VAN RETOURZENDING

Alle artikelen die worden aangekocht bij Jenneboer mode online-shop mogen binnen 14 dagen na ontvangst en zonder opgave van reden worden geretourneerd. U bent zelf verantwoordelijk voor de kosten van het retourneren.

Jenneboer Mode Online-Store
Wemenstraat 39
7551EV Hengelo O.
Nederland

De toestand van de teruggezonden goederen moet overeenkomen met hetgeen gebruikelijk is voor normaal gebruik voor het keuren van de goederen – zoals gebruikelijk is voor het passen in conventionele winkels – en de goederen moeten nog steeds voorzien zijn van hun originele label. Indien de goederen verslechterd zijn door uitgebreider gebruik, behouden wij het recht voor schadevergoeding te eisen. Gelieve ook de wettelijk verplichte instructies over uw wettelijke rechten bij het retourneren van goederen onder Privacy, gegevensbescherming en bescherming van crediteuren lezen.

Binnen 3 werkdagen nadat wij de goederen hebben ontvangen zullen wij u het bedrag van de artikelen terug storten op uw rekening.

BESTELLEN

De producten die worden aangeboden in de Jenneboer mode online-shop vormen een uitnodiging aan klanten om een aankoopaanbod te doen aan Jenneboer mode Online-Store op basis van de gegevens die worden verstrekt in de Jenneboer mode online-shop . Alle vermelde prijzen zijn bedragen in euro en zijn inclusief BTW. Bestellingen en leveringen zijn alleen mogelijk in Nederland. Jenneboer mode behoudt het recht voor een aankoopaanbod niet aan te nemen als een artikel niet leverbaar is of als u om een niet gerechtvaardigde reden hebt nagelaten facturen voor eerdere leveringen te betalen. Als Jenneboer mode niet in staat is een bepaalde bestelling uit te voeren, brengt Jenneboer mode u daar zo snel mogelijk van op de hoogte. Bestellingen worden alleen aanvaard in hoeveelheden die gebruikelijk zijn voor huishoudens.

LEVERING EN VERZENDKOSTEN

De standaardlevertijd is 3 tot 5 werkdagen na ontvangst van de bestelling. Indien de geleverde artikelen duidelijke materiaal- of productiegebreken vertonen, waaronder eventueel begrepen transportschade, gelieve u direct per e-mail of telefoon bij ons te reclameren over het desbetreffende gebrek. Als u nalaat te reclameren, tast dit uw wettelijke rechten echter niet aan.

De verzendkosten zijn gratis. De kosten en het risico voor het retourneren zijn voor rekening van de koper.