Wij scoren een: 9.5 /10
15 Beoordelingen

GEISHA

Resultaat 1–21 van de 53 resultaten wordt getoond

Geisha dameskleding

Geisha Fashion, een Nederlands kledingmerk dat is opgericht in 2001 door Mark Jenssurun. Het merk heeft creativiteit hoog in het vaandel staan. Door te spelen met mode thema’s, kleuren, prints en stoffen weten ze elk seizoen weer een prachtige collectie te presenteren. Geisha is een merk voor de onafhankelijke vrouw van alle leeftijden, die zich graag kleedt naar hoe zij zich voelt.

Van de perfecte spijkerbroek tot een hele collectie

Oprichter Mark Jenssurun liep in zijn werk als retailer vaak tegen het feit aan dat de pasvormen van spijkerbroeken voor dames niet optimaal waren. Zijn klanten waren immers opzoek naar de perfecte spijkerbroek. Dit zag Jenssurun als een uitdaging en is de een jeans gaan ontwikkelen die vrouwen keer op keer blijven kopen.

Het bleef niet bij het ontwerpen van spijkerbroeken. Geisha damesmode is in de jaren daarna uitgegroeid tot een groot kledingmerk die jaarlijks vier collecties produceert. Deze collecties bestaan uit talloze stijlen en kleding items, waaronder spijkerbroeken, jurken en tops. In iedere collectie wordt gezocht naar het evenwicht tussen speels, ladylike met mooie prints, en fijne stoffen.

Koop Geisha bij Jenneboer mode

Geisha is een van de merken die al geruime tijd terug is te vinden in de collectie van Jenneboer mode. Tweemaal per jaar vullen wij onze collectie aan met nieuwe items. Bestel Geisha damesmode online via de webshop of kom eens langs in de winkel van Jenneboer mode. Wij adviseren je graag over de laatste trends en helpen jou bij het vinden van jouw nieuwe favoriete outfit.