Wij scoren een: 9.5 /10
15 Beoordelingen

SUSSKIND

Resultaat 1–21 van de 71 resultaten wordt getoond

Susskind mode

Susskind mode is bij een populair merk dameskleding. Het is zelfs één van de meest verkochte merken bij ons in de winkel. Dit heeft natuurlijk een reden. Susskind maakt haar kleding op hoogwaardige wijze waarbij kwaliteit voorop staat. Dit is goed terug te zien in de stof, die van hoge kwaliteit is, die zij gebruiken en de werkwijze van naaien en stikken. De meest populaire kledingstukken van Susskind zijn bij de Susskind jurken, tops, blouses, blazers en rokken.

Susskind mode online

Naast dat wij het merk Susskind verkopen in onze fysieke winkel in Hengelo, is het ook mogelijk om de nieuwste collectie Susskind mode online te bestellen. Houd de website goed in de gaten voor de nieuwste collectie of aanbiedingen of schrijf u in voor onze nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte van de nieuwste collecties.

Klantgerichte service bij Jenneboer

Bij Jenneboer streven we ernaar om jou de best mogelijke shoppingervaring te bieden. Ons toegewijde team staat altijd klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes, zowel in onze fysieke winkel in Hengelo als online. We begrijpen dat elke klant uniek is en streven ernaar om aan jouw individuele behoeften te voldoen. Of je nu advies nodig hebt over stijlcombinaties, maten of gewoonweg meer informatie wilt over onze collectie van Susskind, we zijn er om te assisteren. Bij Jenneboer gaat het niet alleen om kleding, maar ook om de tevredenheid van onze gewaardeerde klanten.

De vraag waar u uw Susskind kleding wilt kopen is niet meer nodig! Bekijk onze Susskind mode online op onze website of kom langs in onze winkel.