Wij scoren een: 9.5 /10
15 Beoordelingen

KING LOUIE

Resultaat 1–21 van de 58 resultaten wordt getoond

King Louie dameskleding

Dit Nederlands kledingmerk is ontstaan in de jaren ’80. Het begon allemaal op de Noordermarkt in Amsterdam waar oprichters Ann Berlips en George Cramer hun vintage vondsten verkopen. In de jaren die daarop volgen blijkt dit concept een succes en openen ze hun eerste winkel waar ze vintage-, tweedehands-. en eigen ontwerpen door elkaar verkopen. Ook de eigen ontwerpen doen goed, waarna ze besluiten een eigen merk op te zetten. “King Louie” Het eerste product dat ze verkopen is een zwarte col.

Vintage inspired met kleurrijke prints

Nog steeds zijn de collecties geïnspireerd op de vintage stijlen uit de jaren ’40 en ’50, maar ook de jaren ’60 en ’70. Dit zie je niet alleen terug in de vrolijke kleuren binnen elke collectie. maar ook de kleurrijke prints waarvan de items zijn gemaakt. King Louie dameskleding is bevat veelal items voor het dagelijks leven. Gemakkelijk te combineren en gegarandeerd draagcomfort. Vrouwelijke mode in een vintage stijl met een moderne twist is hoe je deze collecties kan omschrijven.

Fair Fashion

Het merk King Louie wil producten maken die zo duurzaam mogelijk zijn. Dit proberen ze te waarborgen door continu verbeteringen aan te brengen in het gehele productie en distributie proces. Daarnaast werken ze enkel samen met fabrikanten die goede arbeidsomstandigheden voor hun werknemers kunnen garanderen.

Ontdek jouw nieuwe outfit van King Louie bij Jenneboer Mode. Direct te bestellen vanuit onze webshop. Wil je liever eerst passen? Kom dan langs in onze winkel in Hengelo. Wij helpen je graag bij het vinden van je nieuwe favoriete outfit!