Wij scoren een: 9.5 /10
15 Beoordelingen

ESPRIT

Resultaat 1–21 van de 43 resultaten wordt getoond

Esprit

Op het gebied van mode zijn er veel regels. Maar het wordt tijd dat we dat veranderen. Esprit neemt deze lente afscheid van stereotypen. Vier diversiteit, authenticiteit en levensvreugde. Zorg ervoor dat je klaar bent om jouw eigen weg in te slaan. Vooral op het gebied van fashion! De onconventionele en vrolijke kledingstukken uit de Womenswear kan je onbeperkt combineren zoals jij dat wil. Vind jouw eigen stijl. #YouRule

Verschillende stijlen met Esprit

Everything Denim

Tegenwoordig is het helemaal prima om je van top tot teen te kleden in denim. Niks is zo cool en casual als de all-over look. Kleed je in jouw favoriete stof. Combineer met denim shirts of denim jacks in diverse blauwtinten. Of misschien is een denim jumpsuit wel wat voor jou. Esprit heeft het allemaal.

80s baby

Strepen en bloemen zijn de specialiteit van Esprit. Je vindt de motieven op all-over looks. Van sweatshirts naar T-shirts, jurken en blouses. Zelfs de legendarische sjaal is terug als key piece voor je garderobe. Om de hals, in het haar, rond de pols of als highlight aan je tas. Draag het zoals jij het wilt!

N.E.O.N.

Voor iedereen die graag wil opvallen. De juiste snoepkleuren zorgen voor een frisse flair aan je outfit. Bij subtiel gebruik en als combinatie met bijvoorbeeld broeken in neutrale tinten, zijn felle kleuren ook prima draagbaar in everyday life. Je kan natuurlijk ook voor een statement gaan met een trui, rok of broekpak in een krachtige kleur. Pak het middelpunt met jouw outfit!

Duurzaamheid bij Esprit

Het is de tijd om de manier waarop we zaken doen te heroverwegen. Lange tijd was alles gebaseerd op het lineaire model van nemen, maken en verspillen. Nu is het tijd om circulair te gaan.

Inclusieve circulariteit berust op het respectvol gebruik van zowel materiële als menselijke hulpbronnen. In een inclusieve, circulaire economie zal groei gebaseerd zijn op menselijk kapitaal in plaats van de winning van natuurlijke hulpbronnen. Afval is geen optie meer.

Om ervoor te zorgen dat onze acties bij Esprit deze filosofie belichamen, moeten we elke stap van de mode-levenscyclus heroverwegen. Daarom onderzoeken we de manier waarop we ontwerp, materiaalkeuze, productie en distributie benaderen opnieuw en stemmen we af op nieuwe stromen om zorg, inzameling, wederverkoop, recycling en hergebruik te ondersteunen.