Wij scoren een: 9.5 /10
15 Beoordelingen

HV SOCIETY

Toont alle 13 resultaten

HV Society

Wat is het verhaal van HV Society mode? HV Society is oorspronkelijk begonnen in de paardensport wereld. Het merk stamt namelijk af van HV POLO, een beroemd merk dat is opgericht in 1985 als een modieus lifestyle merk met een rijke, hippische achtergrond in kleding, accessoires en paardenbenodigdheden. HV POLO is vooral gefocust op de functionele kant van de sport. Het begon allemaal op de polo velden. De sport heeft een magische aantrekkingskracht op iedereen die van het leven wil genieten. HV POLO maakt de elite polosport toegankelijk voor een breed publiek.

HV Society mode is daarentegen geïnspireerd door de polo-levensstijl. HV Society weet sport met fashion perfect te combineren. Naar buiten gaan en genieten van het leven met familie en vrienden is een belangrijk onderdeel van de visie van het merk. De rijke geschiedenis van de oorsprong van HV Society gaat hand in hand met de Alfresco-levensstijl. Alfresco is een Italiaans woord voor alles wat te maken heeft met wonen en leven in de buitenlucht. Comfortabele kleding die je laat stralen en goed doet voelen. Hoewel de merkessentie ambitieus is met luxe waarden, is de collectie commercieel geprijsd zodat het gemakkelijk toegankelijk is voor onze consumenten.

HV Society bij Jenneboer

De kleding van HV Society is sportief casual te dragen. De overall look is modern en stijlvol, maar details geven een speelse twist. Een klassiek design met een hedendaags tintje. Met een outfit van HV Society straal je pure luxe uit. HV Society heeft een breed assortiment aan jassen, blazers, rokken, shirts, polo’s, vesten en sweaters. Voor de kleding worden vooral blauwe tinten gebruikt.

De collectie van HV Society is zowel op de webshop te bestellen als te verkrijgen in de winkel van Jenneboer. Voor kledingadvies kunt u ook altijd terecht in onze winkel. Wij zijn te vinden aan de Wemenstraat 39 in Hengelo (OV).