Wij scoren een: 9.5 /10
15 Beoordelingen

GANT DAMESKLEDING

Het merk Gant is ontstaan vanuit een familiebedrijf in New Haven. De shirts van Gant werden verkocht aan gerespecteerde bedrijven in de Verenigde Staten. Na 1947 werden er shirts geproduceerd waarbij Gant echt als merknaam werd gebruikt. Dit was te zien aan het logo met de letter ‘G’. Tot op heden ontwerpt, fabriceert en verkoopt het merk kwalitatieve en moderne Gant dameskleding én Gant herenkleding.

Gant kleding voor dames

Gant dameskleding is geïnspireerd door de comfortabele New Yorkse levenswijze. Het merk begon met het maken van overhemden met een duidelijke look & feel. Het bovenste knoopje werd daarbij meestal open gedragen, behalve wanneer er een formele gelegenheid plaatsvond. Tot op heden heeft Gant zich ontwikkeld als een groot en breed merk. Er zijn fashioncollecties voor dames, heren, boys & girls en baby. Binnen het assortiment vindt u een lifestylecollectie, een schoenenlijn, parfums, een brillen- en horlogecollectie.

In de Gant online shop vindt u een breed scala van kleuren, patronen, motieven en tinten. Elke gelegenheid vraagt om een andere uitstraling en daar speelt Gant heel goed op in. Met de gekozen combinaties van ruitjes, streepjes, bloemetjes of franjes kunt u eenvoudig uw eigen look creëren.

Gant online

De collectie Gant kleding is zo divers dat u een ruime keuze heeft uit vele productgroepen. Zo heeft u de keuze uit een mooie Gant trui (pullover) of Gant polo (blouse). Kies hieronder wat u zoekt uit de collectie van Gant dames.

· Blouses
· Vesten
· Pullovers
· Rokken
· Blazers
· Mantels
· Jurken

Bij Jenneboer mode verzenden wij uw product gratis en heeft u 14 dagen bedenktijd. 

gant dameskleding
gant dameskleding online
gant dameskleding merk